CycloMedia Technology B.V.

CycloMedia is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving op basis van 3D panoramafoto’s met GIS-nauwkeurigheid. Dankzij unieke, door CycloMedia, ontwikkelde ‘DCR’ camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een online database opgenomen. Van elke opname worden locatie, oriëntatie en tijdstip geregistreerd, wat een enorm aantal toepassingen mogelijk maakt, waaronder meten met BGT nauwkeurigheid, inventariseren en modelleren.

De 3D panoramafoto’s kunnen worden geïntegreerd in Geografische Informatie Systemen (GIS), Computer Aided Design (CAD), Asset Management en belastingen oplossingen. Gebruikers zijn onder andere rijksoverheid, gemeenten, bouwbedrijven, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Website: www.cyclomedia.nl

Naam contactpersoon:

Mark Taris (Marketing Manager)

Contactgegevens:

Bezoekadres
Achterweg 38,
4181 AE  Waardenburg

Postadres
Postbus 68,
4180 BB  Waardenburg

T  +31 (0) 418 - 55 61 00
F  +31 (0) 418 - 55 61 01

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.