GeoBGT - ESRI Nederland

Een wereld creëren waarin iedereen, elke dag, overal gebruik maakt van de kracht van geografische informatie. Dat is waar Esri Nederland voor gaat. Met het geloof dat dit leidt tot een beter begrip van de wereld en tot betere besluiten, maakt Esri Nederland gebruikers van geo-informatie succesvol door excellente GIS-technologie op een waardevolle manier in te zetten. Een van die oplossingen is GeoBGT. BGT is GIS, een objectgerichte registratie. De BGT wordt de basis voor uw geo-informatie infrastructuur en een integraal onderdeel van uw stelsel van basisregistraties. Het werken met objecten heeft grote voordelen ten opzichte van de klassieke lijngerichte grootschalige topografie.

Link naar de website:

www.esri.nl/geobgt

Contactgegevens: 

Esri Nederland B.V.
Postbus 29020
3001 GA Rotterdam 
T: +31 (0)10 217 07 00
F: +31 (0)10 217 07 99
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon: 

Rene Colijn

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.