Samen klaar voor de BGT

Fugro GeoServices BV en Geodan BV hebben hun krachten gebundeld in een duurzame samenwerking gericht op de wet Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). De samenwerking levert voor bronhouders het beste van twee werelden. Fugro is expert op het gebied van opbouwen en bijhouden van ruimtelijke basisinformatie. Geodan is leverancier van de infrastructuur om deze basisinformatie te vertalen naar oplossingen voor de bronhouder en met behulp van webservices beschikbaar te stellen en via web en mobiele applicaties te ontsluiten.

De basis voor de samenwerking is een gezamenlijk ontwikkeld platform genaamd VISOR (Voorziening van actuele Informatie Stroom van de Openbare Ruimte). VISOR biedt de basis infrastructuur om de processen informatie-uitwisseling rondom de BGT te stroomlijnen.

VISOR: de BGT-oplossing voor uw organisatie

VISOR is een open platform. Het is een modulair opgebouwd, open en flexibel systeem en daardoor makkelijk in te passen in uw bestaande werkprocessen. Het platform biedt vele specialistische applicaties, maar biedt ook ruimte voor het gebruik van uw eigen vertrouwde applicaties.

Contactpersoon:

Pim Voogd

Website:

http://www.fugro.nl/producten-asset-info/visor

Contactgegevens:

Fugro GeoServices B.V.
Veurse Achterweg 10
Postbus 63
2260 AB  Leidschendam

T: +31 (0) 70 311 1333
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.fugro.nl

Zie ook: de BGT-pagina van Geodan via de BGT-startpagina van GeoBusiness Nederland.

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.