MUG Ingenieursbureau b.v.

Door nieuwe technieken en door wettelijke verplichtingen is er een flinke dynamiek op het gebied van landmeting ontstaan. Met name de verplichte BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie) heeft veel impact op het traditionele landmeten.

MUG Ingenieursbureau anticipeert op het nieuwe GIS-gerichte denken en doen door samenwerkingsovereenkomsten aan te gaan met marktleidende partijen op het gebied van GIS (Esri), landmeten (Leica MobileMatriX) en fotogrammetrie (Imagem ERDAS). 
In samenwerking met Esri Nederland heeft MUG Ingenieursbureau  GeoTopo ontwikkeld. Met GeoTopo worden op een GIS-gerichte manier grootschalige topografische gegevens op basis van het IMGeo-informatiemodel ingewonnen en beheerd. Binnen de vertrouwde ArcGIS omgeving kunnen deze gegevens zowel terrestrisch als op basis van beeldmateriaal worden ingewonnen en bijgehouden.

Link naar website:

http://www.mug.nl/producten/bgt.html

Contactgegevens:

MUG Ingenieursbureau b.v.
Postbus 136
9350 AC  LEEK
T: 0594 – 55 24 20
F: 0594 – 55 24 99
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon:

Jelger Kooistra

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.