BGT en IMGeo volgens Antea Group:

Van data-analyse tot integrale kaart

De komende jaren vindt een belangrijke en grote transitie plaats! De GBKN wordt vervangen door de Basisregistratie Grootschalige Topografie, de BGT. Oftewel: van lijngericht naar objectgericht. De invoering van de BGT zorgt voor technische en inhoudelijke veranderingen en vraagt om organisatorische wijzigingen. Antea Group ondersteunt overheden bij de implementatie en uitvoering van de BGT.

Onderstaand vind u een greep uit onze producten en diensten om u te helpen bij opbouw en invoering van de BGT en eventuele IMGeo.

Wilt u weten of uw organisatie al klaar is voor de invoering van de BGT? Ga dan naar http://bgttest.oranjewoud.nl/ en maak kans op een gratis data-analyse.

Antea 2  Antea 3

DATA-ANALYSE

Een goed startpunt van het bepalen van de impact van de BGT is inzicht te krijgen in de kwaliteit van uw data.

BGT-VOORONDERZOEK

Naast een data-analyse is het van belang om de organisatorische impact en mogelijke efficiency en kwaliteitswinst in kaart te brengen.

ADVIES OP LOCATIE

Onze adviseurs zijn enthousiaste, pragmatische, no-nonsense adviseurs en technici. Wij adviseren u graag over de beste aanpak binnen uw organisatie.

INTEGRALE KAART

Vanuit de gedachte 'eenmalig registreren, meervoudig gebruik' heeft Oranjewoud dé oplossing voor winst in efficiency en kwaliteit; Kaart en Keten! De integrale kaart vormt hiervoor de basis.

Contactpersoon:

Bent u benieuwd wat deze dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met Jeroen Vos (06-20434363) of Cesar Blaauwgeers (06-20367240)

Link naar website:

www.oranjewoud.nl/bgt

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.