OPBOUW BGT

Kragten helpt uw organisatie graag bij het opbouwen van het BGT-bestand. Hierbij analyseren we de beschikbare geo-gegevens op bruikbaarheid en actualiteit. Op basis hiervan geven we advies over het proces om tot een volledig BGT-bestand te komen. We geven u inzicht in de kosten voor de realisatie van de BGT en kunnen uw organisatie volledig ontzorgen bij de benodigde werkzaamheden.

BIJHOUDING BGT

Kragten heeft ruime ervaring met het opsporen en het karteren van wijzigingen in geografische registraties. Zo hebben we diverse BAG- en GBKN-projecten uitgevoerd. Ook verwerken we al vele jaren wijzigingen in DTB- en KernGIS-bestanden voor Rijkswaterstaat. Met onze kennis en ervaring in terrestrische en fotogrammetrische kartering, kunnen we snel en efficiënt uw bestaande BGT-data analyseren en updaten.

ERVARING

De BGT is helemaal nieuw, maar toch heeft Kragten al ervaring met de opbouw van BGT-bestanden. Middels grote pilotprojecten met diverse bronhouders heeft Kragten al aangetoond op een goede manier BGT-bestanden te kunnen opbouwen. Ook zijn we door SVB-BGT geselecteerd om middels een raamovereenkomst opbouwwerkzaamheden te gaan verrichten. Daarnaast hebben we natuurlijk  ruime ervaring met het inwinnen en het bijhouden van diverse andere datamodellen, zoals GBKN, BAG  en DTB.

We komen graag vrijblijvend uitleggen waarom wij de ideale partner zijn voor uw BGT-vraagstukken.

CONTACTPERSOON:

Tom Wesselink

Tel.: 088-33 66 269

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.kragten.nl

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.