GeoBusiness Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie.

GeoBusiness Nederland biedt al meer dan 10 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen.

Als lid van GeoBusiness Nederland maakt u deel uit van een geweldig netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie en -technologie. Dit netwerk zorgt ervoor dat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Dit biedt uw bedrijf veel zakelijke kansen, samenwerking op het gebied van innovatie, een krachtige stem op het gebied van belangenbehartiging en toegang tot Nederlandse en internationale bedrijven, overheden, organisaties, beleidsmakers en politici. 

Lid worden

 
Beurzen 2019 - 2020

GeoBuzz 19 & 20 november 2019
De GeoBuzz staat dit jaar in het teken van Samen ondernemen met locatie-data. Nieuw dit jaar is de Inspiratieparade!
Uiteraard organiseert GIN aansluitend aan de eerste dag van de GeoBuzz, 19 november, voor de derde keer op rij haar GIN-Gala.
Meer info klik hier.

GeoSpatial World Forum 7, 8 & 9 april 2020
Het thema van het GoSpatial World Forum is ‘Transforming Economies in 5G Era - The Geospatial Way’. Waarbij de nadruk ligt op de waarde van geospatial technologie in de digitale economie en de integratie ervan met de opkomende technologieën zoals 5G, AI, autonome voertuigen, Big Data, Blockchain, Cloud, IoT en LiDAR. Voor meer info klik hier.

De voordelen

Wat kan GeoBusiness voor u betekenen?

  • Het netwerk
  • Contact met de partners uit de overheid en onderzoek
  • Gedragscode
  • Extern bindende afspraken
  • Business Development
  • Lidmaatschap MKB Nederland
  • Voordelen bij de GeoBuzz en andere evenementen

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.