GeoBusiness Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie.

GeoBusiness Nederland biedt al meer dan 10 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen.

Als lid van GeoBusiness Nederland maakt u deel uit van een geweldig netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie en -technologie. Dit netwerk zorgt ervoor dat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Dit biedt uw bedrijf veel zakelijke kansen, samenwerking op het gebied van innovatie, een krachtige stem op het gebied van belangenbehartiging en toegang tot Nederlandse en internationale bedrijven, overheden, organisaties, beleidsmakers en politici. 

Lid worden

 
Beurzen 2020

GeoSpatial World Forum - 7-9 april 2020
Het thema van het GeoSpatial World Forum is ‘Transforming Economies in 5G Era - The Geospatial Way’. Waarbij de nadruk ligt op de waarde van geospatial technologie in de digitale economie en de integratie ervan met de opkomende technologieën zoals 5G, AI, autonome voertuigen, Big Data, Blockchain, Cloud, IoT en LiDAR. Voor meer info klik hier.

FIG Working Week - 10-14 mei 2020
De FIG Working Week is de jaarlijkse internationale conferentie voor landmeetkundige- en geo-professionals.  In 2020 wordt deze conferentie in Nederland georganiseerd door FIG en de Nederlandse partners Kadaster, Geo-Informatie Nederland en het ITC. Voor meer info klik hier.

Meedoen met jouw bedrijf tijdens de FIG 2020 - klik hier.

GeoBuzz 2020 - 24 en 25 2020
Na de succesvolle zesde editie in 2019, wordt de GeoBuzz in 2020 voor de zevende keer weer georganiseerd in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch. Voor meer info klik hier.

 

Wil jij:

  • Deel uitmaken van het grootste netwerk in de geo-sector?
  • Geinformeerd worden over de laatste ontwikkelingen?
  • Meepraten over nieuw beleid en nieuwe wetgeving op het gebied geo-informatie?
  • Een ingang naar beleidsmakers en politici?
  • Meer uit je bedrijf halen dankzij netwerkmogelijkheden, kennis en events?

Sluit je dan aan bij GeoBusiness Nederland!

Meer informatie

GeoSamen

Het Programma GeoSamen van GeoBusiness Nederland geeft vanuit het geo-bedrijfsleven ondersteuning aan het invullen en uitvoeren van de gemeenschappelijke visie en activiteitenkalender 'GeoSamen' - een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Ga hier naar de website van GeoSamen

Lobbyagenda

In de lobbyagenda van GeoBusiness Nederland laten wij onze speerpunten zien en hoe de branchevereniging vanuit een goed georganiseerd netwerk een bijdrage leveren om het gebruik en efficient toepassen van geo-informatie in de maatschappij te vergroten.

Bekijk de lobbyagenda.