Het geo-bedrijfsleven bundelt haar krachten op de InfraTech 2019: de grootste infrastructuur vakbeurs van Nederland.

image.png

Van dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari staan:

Andes - Boels Geo & Safety - Cyclomedia  - Geomaat - GeoNext - IMAGEM - Leica Geosystems - NEO -  Topcon Postioning Netherlands  en Merkator gezamenlijk op het 'GeoBusiness NL Plein', hal 5 stand 5.303

 

 

 

De presentaties van onze leden en partners op het 'GeoBusiness NL Plein' zijn onderdeel van het kennisprogramma en worden dagelijks op het plein verzorgd. De presentaties op ons plein treft u hieronder.

20181206 GBNPlein InfraTech2019 DEFTijdens InfraTech 2019 wordt er een breed kennisprogramma aangeboden. Bereid uw bezoek optimaal voor en bekijk nu alvast de verschillende programma-onderdelen! 

Deelname aan de InfraTech is gratis via de site kunt u zich aanmelden.

Wij begroeten u gaag op de InfraTech 2019. #GeoFutureProof

 

Over GeoBusiness Nederland en de InfraTech

Uit de laatste twee Branchemonitoren (2017 & 2018) komt duidelijk naar voren dat het geo-bedrijfsleven in de komende jaren de grootste groei verwacht in de infrastructuur sector. Als geo-bedrijfsleven en GeoBusiness Nederland moeten we dan ook aanwezig zijn op de Infratech 2019.  

GeoBusiness Nederland pakt dit op en faciliteert haar leden om aanwezig te kunnen zijn op de Infratech 2019. Wij maken dit mogelijk door het ‘GeoBusiness NL Plein’. Dit is een unieke plek waar geo-bedrijven hun krachten bundelen, bezoekers kunnen ontvangen en presentaties kunnen geven. Er kan ruimte worden gecreëerd voor eigen presentaties en demonstraties.

Het 'GeoBusiness NL Plein' zorgt ervoor dat onze leden heel goed zichtbaar zijn op de beursvloer en in het programma”, zegt Camille van der Harten, directeur van GeoBusiness Nederland en lid van de Programma Commissie van de Infratech 2019. “De Programma Commissie zorgt ervoor dat er een verbinding wordt gelegd tussen de verschillende pleinen op de beursvloer en dat presentaties op elkaar worden afgestemd of gezamenlijk worden gegeven. We richten ons daarbij ook op een verbinding tussen de publieke sector en de markt. Het overkoepelende thema ‘Future Proof’ staat centraal voor het totale programma. Onderwerpen als de omgevingswet, openbare ruimte, marktvisie en jonge mensen en nieuwe technologieën komen steeds weer terug. Trends als digitale infra, ketensamenwerking, duurzame leefomgeving, energietransitie en slimme logistiek zullen de rode draad vormen.”


Het ‘GeoBusiness NL Plein’ is onderdeel van het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit, waar onderwerpen als inrichting van de Openbare Ruimte en geo-informatie en geo-technologie aan de orde komen. Het ‘Gemeenteplein’ is ook onderdeel van dit thema en er zal veel interactie zijn met het ‘GeoBusiness NL Plein’.

Over de Infratech 2019

De Infratech 2019 is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de Infrasector en vindt plaats van 15 tot en met 18 januari 2019 in Ahoy in Rotterdam. Deze editie staat in het teken van ‘Future Proof’. Hoofdthema’s op de beursvloer zijn: Infra, Water, Openbare Ruimte & Mobiliteit en Infra & Innovatie.