Het geo-bedrijfsleven gaat voor het eerst haar krachten bundelen op de Infratech 2019, de grootste infrastructuur vakbeurs van Nederland.

Leden van GeoBusiness Nederland gaan gezamenlijk vorm geven aan het 'GeoBusiness NL Plein' op de Infratech 2019

Op het Plein staat GeoBusiness Nederland met 10 bedrijven uit de geo-sector. De deelenemende bedrijven zijn:

Infratech GB Plein 2019

Infratech 2019 beursvloer

 

 

 

 

 

De Infratech is een groot evenement met een forse beursvloer. Als geo-sepcialistisch bedrijf is het dan ook moeilijk goed herkenbaar te zijn. Daarom biedt GeoBusiness Nederland, in samenwerking met Rotterdam Ahoy, haar leden de mogelijkheid om optimaal zichtbaar te zijn op de Infratech 2019 door deelname aan het 'GeoBusiness NL Plein'. 

GeoBusiness Nederland kijkt er naar uit om zich met haar leden te presenteren op de InfraTech 2019. #GeoFutureProof

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Over GeoBusiness Nederland en de Infratech

Uit de laatste GeoBusiness Panel Monitor (2017) komt duidelijk naar voren dat het geo-bedrijfsleven in de komende jaren de grootste groei verwacht in de infrastructuur sector. Als geo-bedrijfsleven en GeoBusiness Nederland moeten we dan ook aanwezig zijn op de Infratech 2019.  

GeoBusiness Nederland pakt dit op en faciliteert haar leden om aanwezig te kunnen zijn op de Infratech 2019. Wij maken dit mogelijk door het ‘GeoBusiness NL Plein’. Dit is een unieke plek waar geo-bedrijven hun krachten bundelen, bezoekers kunnen ontvangen en presentaties kunnen geven. Er kan ruimte worden gecreëerd voor eigen presentaties en demonstraties.

Het 'GeoBusiness NL Plein' zorgt ervoor dat onze leden heel goed zichtbaar zijn op de beursvloer en in het programma”, zegt Camille van der Harten, directeur van GeoBusiness Nederland en lid van de Programma Commissie van de Infratech 2019. “De Programma Commissie zorgt ervoor dat er een verbinding wordt gelegd tussen de verschillende pleinen op de beursvloer en dat presentaties op elkaar worden afgestemd of gezamenlijk worden gegeven. We richten ons daarbij ook op een verbinding tussen de publieke sector en de markt. Het overkoepelende thema ‘Future Proof’ staat centraal voor het totale programma. Onderwerpen als de omgevingswet, openbare ruimte, marktvisie en jonge mensen en nieuwe technologieën komen steeds weer terug. Trends als digitale infra, ketensamenwerking, duurzame leefomgeving, energietransitie en slimme logistiek zullen de rode draad vormen.”


Het ‘GeoBusiness NL Plein’ is onderdeel van het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit, waar onderwerpen als inrichting van de Openbare Ruimte en geo-informatie en geo-technologie aan de orde komen. Het ‘Gemeenteplein’ is ook onderdeel van dit thema en er zal veel interactie zijn met het ‘GeoBusiness NL Plein’.

Over de Infratech 2019

De Infratech 2019 is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de Infrasector en vindt plaats van 15 tot en met 18 januari 2019 in Ahoy in Rotterdam. Deze editie staat in het teken van ‘Future Proof’. Hoofdthema’s op de beursvloer zijn: Infra, Water, Openbare Ruimte & Mobiliteit en Infra & Innovatie.