Op 20 en 21 november 2018 vindt alweer de vijfde editie van GeoBuzz plaats.

Het grootste geoinformatie-event in Nederland wordt zeer goed gewaardeerd.

 
Nog één keer terugkijken op 2017…
De organisatie, de 64 exposanten én de bijna 1.400 bezoekers kijken terug op een zeer geslaagde GeoBuzz 2017. Van de bezoekers kwam ongeveer 50% uit het bedrijfsleven, was 37% werkzaam bij andere organisaties en overheden en was 13% student. De algemene waardering was gemiddeld een 7,4. De exposanten gaven GeoBuzz zelfs een 7,6. Dit is hoger dan de voorgaande edities en bewijst de waarde van deze unieke tweedaagse beurs.

Logo GeoBuzz

2018

BELANGRIJKSTE VERANDERINGEN

Gratis toegang

Vanaf dit jaar is deelname aan GeoBuzz gratis. Het doel is nóg meer vakgenoten en gebruikers naar GeoBuzz te laten komen. Hiertegenover staat dat de catering niet meer in de toegangsprijs is inbegrepen.

Meld je aan voor de GeoBuzz 2018

 

Compact programma, meer inbreng
Het programma wordt compact, zodat er minder sessies gelijktijdig plaatsvinden. Naast presentaties van exposanten is er een programma over vier thema’s. Iedereen kan voor 1 juli voortellen indienen voor een presentaties in de themaprogramma’s.

Dien voor 1 juli een voorstel voor een presentatie in.

 

Meer beursmogelijkheden
Er komen veel soorten standplaatsen. Dit betekent meer variatie in de tarieven, waardoor elke exposant mogelijkheden heeft om zich te presenteren en om relaties uit te nodigen.

Reserveer nu uw plaats op de GeoBuzz 2018