De leden van de Special Interest Group Geofysica & Grondradar (SIG BOGG) hebben op 10 en 11 juli 2018 een gezamenlijke verklaring ondertekend.

Doel van de verklaring is om gezamenlijk vanuit een constructieve en collegiale verstandhouding met de opdrachtgever en andere SIG BOGG leden de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Dit wordt gerealiseerd door het vakgebied geofysica breed te promoten, de inzet van de gekozen geofysische techniek en uitvoering weloverwogen te maken, en integer en transparant te streven naar een continue verbetering van kwaliteit in hun projecten.   

Over de SIG BOGG

De SIG BOGG heeft tot doel om de mogelijkheden van geofysisch onderzoek breed bekend te maken en om kwaliteit van het geofysisch onderzoek continu te verhogen. Kennisoverdracht doet de SIG BOGG door informatie over geofysisch onderzoek te delen met eindgebruikers en onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden van geofysisch onderzoek. De kwaliteit van het onderzoek willen de leden van SIG BOGG verhogen door kennis en kunde (‘best practices’) over geofysisch onderzoek met elkaar te delen.

Lees hier de hele verklaring van de SIG BOGG leden

 

Delta Marking

DeltaMarking

Fugro

Fugro

Heijmans

Heijmans

MapXact

Mapxact

Medusa 

Medusa

Saricon 

Saricon

Terra Carta

Terracarta