GeoBusiness Nederland is op zoek naar een vrijwilliger om namens de vereniging een bijdrage te leveren aan de FIG Working Week 2020.

De Internationale Federatie voor Surveyors (FIG) organiseert jaarlijks een ‘Working Week’. In 2020 wordt deze jaarlijkse bijeenkomst van 8 tot 15 mei gehouden in de RAI in Amsterdam. Het voorgestelde thema van de Working Week is ‘Smart Surveyors for Land and Water Management’. Naar verwachting komen ongeveer 1500 deelnemers uit de hele wereld naar Amsterdam om de stand van zaken over het thema met elkaar te bespreken.

Voor de organisatie van de FIG Working Week 2020 is een stichting opgericht en het Nederlandse Kadaster en Geo-Informatie Nederland (GIN) nemen het voortouw in de organisatie. Voor de coördinatie en uitvoer van de organisatie is een Local Organizing Committee (LOC) opgericht dat wordt geleid door Paula Dijkstra van het Kadaster.

GeoBusiness Nederland is gevraagd om ondersteuning te geven aan de organisatie van de FIG Working Week 2020. Daarom zijn wij op zoek naar een kandidaat die GeoBusiness Nederland wil vertegenwoordigen in het LOC.

Wij verwachten dat het in eerste instantie gaat om een inzet van 2 dagen per maand en dat dit meer wordt richting mei 2020. De inzet geschiedt onbezoldigd.

Mocht u interesse hebben in deze functie, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Camille van der Harten, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..