Jong GeoBusiness is het platform voor en door jongeren in de geo-sector. Jong GeoBusiness organiseert activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, workshops op het gebied van skills voor persoonlijke ontwikkeling en gezellige BBQ’s! Ben jij geïnteresseerd of ken je jongeren in je organisatie die hier mogelijk interesse in hebben? Laat het ons dan weten via deze knop:

Naamloos

‘Jong’ geluid laten horen!
Jong GeoBusiness is er om verjonging binnen de vereniging te realiseren, zodat een nieuwe generatie, die werkzaam is in de geo-sector, mee kan denken en bij kan dragen aan de toekomst van ons werkveld. En dat doen we natuurlijk op een leuke en gezellige manier, waar iedereen zelf ook nog wat van kan leren!

Wat organiseert Jong GeoBusiness
Zolang het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten zal de tijd gebruikt worden om een mix van interessante activiteiten klaar te zetten. Hierbij kan gedacht worden aan gezamenlijke activiteiten gericht op professionele ontwikkeling, zoals:

  • Bedrijfsbezoeken
  • Kennisbijeenkomsten
  • Workshops, bijvoorbeeld gericht op presenteren, profileren, en onderhandelen

Uiteraard is het creëren van het Jong Geobusiness platform ook het creëren van een plek waar jonge geo specialisten zich thuis kunnen voelen. Daarom worden er verschillende sociale activiteiten georganiseerd, om een kennisgemeenschap te vormen die elkaar verder helpt. Hierbij kan gedacht worden aan borrels en barbecues.

Zelf een actieve rol

Daarnaast is het ook mogelijk om direct een actieve rol in de vereniging in te nemen. Denk aan:

  • Het innemen van een actieve rol in commissies en platformen
  • Stukken schrijven voor de nieuwsbrief
  • Meelopen met een van de bestuursleden van de vereniging

Alles is vrijblijvend en kosteloos.