Het bestuur van GeoBusiness Nederland wordt versterkt met twee nieuwe bestuursleden: Robert Voûte en Rob Steneker. Hiermee zal het bestuur van GeoBusiness Nederland gaan bestaan uit 9 leden.

Tijdens de ALV van 21 november 2017 hebben beide bestuursleden zich gepresenteerd en zijn zij toegetreden tot het bestuur.

Robert Voûte heeft een sterke affiniteit met onderwijs en wetenschap. Ook heeft hij een sterke visie op dit onderwerp en concrete ideeën hoe hij dit als bestuurslid zou willen oppakken. Robert is al jaren actief binnen de vereniging. De laatste jaren met name in de commissie Onderzoek en Onderwijs en de commissie IBIS. Als VP Geo-ICT is hij binnen CGI Nederland BV verantwoordelijk voor Transport en Logistiek (Kadaster en RWS) en is hij ook verantwoordelijk voor het begeleiden van ‘geo’-personeel in Nederland en internationaal.

Rob Steneker is CEO van de Roxit Groep, die bestaat uit Roxit, Crotec, PSMS en Green Valley. Rob heeft een sterke visie op de modernisering van het informatielandschap ten behoeve van de inrichting en beheer van de fysieke leefomgeving. Rob is een ervaren bestuurder met uitgebreid netwerk. Deze ervaring in combinatie met zijn technische achtergrond en competenties wil hij inzetten voor de vereniging.