Image
Terug naar het overzicht

AGILE Conferentie 2023

13 juni 2023
Delft

Geacht lid van GeoBusiness NL,

De TU Delft organiseert van 13-16 juni 2023 de 26ste AGILE (Association of Geographic Information Laboratories in Europe) conferentie, zie: https://agile-online.org/conference-2023

Deze conferentie wordt goed bezocht door onderzoekers, wetenschappers, en het bedrijfsleven. Natuurlijk nodigen we dit jaar ook actief de studenten uit van de MSc Geomatics, de MSc GIMA, en de MSc MADE. We verwachten dit jaar rond de 200 deelnemers te verwelkomen.

Dit jaar is het conferentiethema: “Spatial data for design”. Daarmee benadrukken we de ontwerpactiviteiten in de geoInformatie driehoek tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs/wetenschap. Ook andere aansprekende thema’s als geo-AI, digital twins, geo-ethiek, GIS-BIM integratie, en geo XR zullen aan bod komen.

Als lid van GeoBusiness NL kunt u deze conferentie ook bijwonen voor €520 per deelnemer.

Een veel beter aanbod is om de conferentie te sponsoren. U krijgt dan als bedrijf twee toegangskaarten voor de gehele conferentie, het conferentie-diner, lunches en alle publicaties. Het logo van uw bedrijf wordt geplaatst op de website en u krijgt ook de mogelijk tot het inrichten van een stand waardoor u makkelijk in contact kunt komen met studenten en onderzoekers van de TU Delft en andere universiteiten.

Wij vragen hiervoor een bedrag van: €2500.

Wij hopen op u medewerking. Voor eventuele sponsoring of vragen hierover kunt u contact opnemen met Edward Verbree via: e.verbree@tudelft.nl

Met vriendelijke groet,

Bastiaan van Loenen, Edward Verbree en Margo van der Helm (organisatiecomité)

Peter van Oosterom (voorzitter wetenschappelijk programma)