Terug naar het overzicht

Gebruikersdag van Roxit, Crotec en Green Valley

22 maart 2018 van 08.30 tot 18.00 uur
“De Fabrique” in Utrecht

Op 22 maart 2018 vindt de jaarlijkse Gebruikersdag van Roxit, Crotec en Green Valley weer plaats. Een dag in het teken van de ontwikkelingen ten aanzien van veranderende samenwerking onder invloed van de ruimtelijke contextketenintegratie en innovatie in overheidsautomatisering.

Ontmoeten, inspireren en doen
Maak kennis met collega’s, productontwikkelaars en specialisten in uw vakgebied. Test de nieuwste applicaties en functionaliteiten tijdens ‘knoppensessies’. Bezoek de bedrijvenmarkt en stel uw eigen programma samen uit inspirerende sessies en praktijkgerichte workshops.

Keynote spreker Danny Meki?
Technologie en innovatie expert Danny Meki? is een autoriteit op het gebied van overheidsinnovatie. Met prikkelende voorbeelden en verrassende inzichten zet hij overheidsautomatisering en innovatie in perspectief. Welke technologische, juridische en marktontwikkelingen komen de komende jaren op ons af? Welke uitdagingen dienen zich aan en wat betekent dit voor u, voor uw organisatie en uw omgeving. Laat u meenemen tijdens een inspirerende plenaire sessie waarin complexe vraagstukken helder en simpel worden behandeld.

Meld u nu aan

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het contactformulier op de website van de Gebruikersdag. Hier vindt u tevens alle informatie over het programma van de Gebruikersdag op 22 maart in “De Fabrique” in Utrecht!