Terug naar het overzicht

Provero Congres

27 mei 2021 van 09.00 tot 16.30 uur
online of Congrescentrum Reehorst

Digitale aspecten in het Omgevingsrecht staan centraal bij Provero en dat geeft ruimte aan een keur van onderwerpen tijdens het Provero Congres.

Het Provero Congres bestaat uit een gevarieerd en inhoudelijk programma. De workshops zijn divers van opzet en zullen zowel beginners als gevorderden aanspreken. Laat u inspireren door sprekers die -net als u- bezig zijn om zich maximaal voor te bereiden op de Omgevingswet. Zij richten zich op de thema’s wet- en regelgeving, voorbeeldinstrumenten, het Digitaal Stelsel Omgevingswet, implementatie en dienstverlening.

Het congres is voor iedereen die interesse heeft in de ruimtelijke ordening, milieu, bouw- en woningtoezicht, informatievoorziening, leefbaarheid en in de kansen die de Omgevingswet biedt. Zeker als u werkt bij een gemeente, een provincie, het rijk, het waterschap, een regionale uitvoeringsdienst, een veiligheidsregio of een adviesbureau.

Hoe dan ook, kunt u weer rekenen op interessante, boeiende en inspirerende lezingen! Al met al, een congres dat u niet mag missen.

Meer info klik hier.