2CoolMonkeys

www.2coolmonkeys.nl

lidnummer 1137

''Apps en smart dashboards van morgen

Sinds 2008 is 2CoolMonkeys voorloper in de ontwikkeling van apps en smart dashboards van morgen. Wij bouwen GEO en Big Data oplossingen voor onder andere Marktplaats, Rijksoverheid en Buckaroo.

De ervaring van 2CoolMonkeys heeft geleerd dat gebruikers apps en smart dashboards veelal niet vanuit een technisch oogpunt beoordelen, maar vanuit hun eigen gebruikerservaring. Bij de ontwikkeling van apps en smart dashboards draait het in onze ogen om de kunst van het weglaten, zonder daarmee de informatieve waarde te verminderen.

Flexibele, geduldige en doortastende werkwijze

2CoolMonkeys is in staat om vanuit ruime ervaring bij overheids- en commerciële organisaties telkens weer de hoge verwachtingen waar te maken. Onze flexibele, geduldige en doortastende houding wordt door onze partners genoemd als kenmerkende eigenschappen in onze werkwijze.

Degelijke, stabiele en veilige architectuur

De gebruikerservaring van app- en smart dashboard users is afhankelijk van een snelle respons, overzichtelijke structuur en stabiliteit. Een degelijke en veilige architectuur, specifiek gericht op mobile devices is hierbij doorslaggevend. Sinds 2008 levert 2CoolMonkeys apps en smart dashboards met een optimale gebruikerservaring op basis van een stabiele architectuur.’'