Eyefly B.V.

www.eyefly.nl

lidnummer 1150

‘Meten en inspecteren op hoog niveau´

Gestart in 2014 als één van de eerste professionele drone operators in Nederland. Als pionier de drone markt getrotseerd en sindsdien één van de meest toonaangevende, professionele en deskundige drone operators op het gebied van het inwinnen en verwerken van geografische data en het uitvoeren van inspecties.

Eyefly heeft uitgebreide kennis op elk vakgebied waar zij zich op richt. Door middel van verschillende specialisten wordt er een kwalitatief, nauwkeurig en compleet eindproduct gerealiseerd.

Eén van de specialisaties is het inwinnen en verwerken van geografische data. Eyefly levert 2D en 3D modellen die de basis zijn voor volumemetingen, hoogtemetingen, DTM’s (Digitale Terrein Modellen), 3D visualisaties en plattegronden voor bijvoorbeeld projectmanagement.

Naast geografische data inwinning specialiseert Eyefly zich in het uitvoeren van inspecties. Er kan gedacht worden aan markten als de petrochemie, offshore, bouwkunde, civiele techniek en installaties. Het vervaardigen en verwerken van de data in zowel RGB als infrarood zijn de mogelijkheden.

Inspecties van windturbines, isolatie, lekkages, zonnepanelen, hoogspanningsmasten, kunstwerken en moeilijk toegankelijke locaties behoren tot de mogelijkheden.