Continu

www.continu.nl

lidnummer: 1154

 

De filosofie van Continu is dat we, in de door ons bediende technische sectoren, vanuit inhoud en relatie beter weten wat er bij onze klanten speelt. Zodoende kunnen we ook een betere match maken met de juiste professionals. Anders gezegd, wil je een markt bedienen, dan moet je onderdeel zijn ván de markt.

Van het meelopen met een Landmeter, het organiseren van een kennismiddag tussen een Geo-georiënteerde organisatie en studenten, persoonlijke gesprekken en het bijwonen van kennissessies. Het maakt allemaal onderdeel uit van ons werk.

Continu richt zich op de niche binnen de niche. Dit houdt in dat onze adviseurs een afgebakende focus hebben binnen de technisch sector, waarbij onze adviseur Hans Jonkman zich specifiek specialiseert op het gebied van Geo-Informatie, Geodesie en Geo-ICT.

Wij hebben inmiddels twintig jaar ervaring in het verbinden van professionals aan de juiste opdrachtgevers. Niet voor niets zijn wij trots op het feit dat relaties ons steeds vaker vragen ketenpartner te worden voor hoogwaardige specialismen.