Realworld Systems

www.realworld-systems.com

lidnummer 1087

Realworld Systems, kortweg Realworld, is opgericht in 1993. Realworld houdt zich met haar ruim 100 medewerkers bezig met de detachering van hoogwaardig GIS en IT personeel. Het is onze missie om getalenteerde en ervaren medewerkers op gebied van GIS/IT aan te nemen, verder te vormen en in te zetten bij de geo-afdelingen van organisaties. Realworld medewerkers werken veelal bij grote complexe organisaties: Rijks-, regionale en locale overheden, energie- en waterbedrijven, oliemaatschappijen, infrastructuur, etcetera. Ze dragen daar bij als adviseur, als project manager, als ontwikkelaar of applicatiebeheerder.
Daarnaast is Realworld actief op het gebied van applicatiebouw, systeem integratie, implementaties en beheer.
Realworld staat voor deskundigheid, specialisme, kwaliteit, persoonlijke aandacht en no nonsense. We zijn GIS/IT professionals en daar zijn we trots op. Goed luisteren, strakke planningen, afspraken nakomen en flexibel omgaan met veranderende behoeften zijn onze kernwaarden.
Realworld is leverancier onafhankelijk. Onze consultants beschikken over diepgaande kennis van de belangrijkste open en closed source producten zoals die van ESRI, Smallworld, Oracle (Spatial), SQL Server, Postgres, Open Layers, Flamingo, Spatial Workshop en vele andere.