White Lioness technologies

lidnummer 1148

Tegenwoordig wordt data overal verzameld en gegenereerd. Iedereen creërt en heeft continue toegang via smartphones, Fitbits, sensoren en drones. Echter, de data is vaak rommelig, ongestructureerd en slecht toegankelijk, en heeft daarom weinig meerwaarde. White Lioness technologies richt zich daarom op het verrijken van data naar informatie en van informatie naar kennis. Informatie heeft veel meer waarde, omdat het structuur heeft en geeft. White Lioness technologies gaat nog een stap verder: kennis is nog veel mooier: kennis is iets wat je kunt meedragen; van project naar project. Kennis is volgens White Lioness technologies de asset van de toekomst.

Packhunt.io
White Lioness technologies ontwikkelt een nieuw software product voor alle industrieën die ontwerpen, engineeren, bouwen, fabriceren of informatie- en kennis-intensieve diensten verlenen. Packhunt.io richt zich er op om van data - informatie en van informatie - kennis te maken en is momenteel al toegepast in het geodomein, bouw en innovatieve maakindustrie.

White Lioness technologies
White Lioness technologies is een innovatief bedrijf opgericht door Jeroen Coenders en Anke Rolvink in september 2013. Inmiddels is het team uitgegroeid naar meer dan 15 enthousiaste ontwikkelaars die aan Packhunt.io werken en klanten helpen.


Bent u geinteresseerd in White Lioness technologies? Dan bent u altijd welkom voor een kop koffie aan het ‘t IJ in Amsterdam.