Image

Aerodata Surveys Nederland

www.aerodata-surveys.com

lidnummer 1002

Aerodata Surveys Nederland is een relatief jong en dynamisch bedrijf met activiteiten in de GEO-IT sector, in het bijzonder digitale luchtfotografie, laseraltimetrie, digitale orthofotografie en remote sensing.

Aerodata Surveys onderscheidt zich daarbij door haar innovatieve en pro-actieve benadering van het vakgebied. Het bedrijf bezit meerdere vliegtuigen die zijn uitgerust met een verscheidenheid aan sensoren, waaronder fotogrammetrische digitale camera’s en uiterst precieze navigatie-instrumenten.

De toegankelijkheid van producten wordt in toenemende mate ondersteund door het gebruik van het Internet. Aerodata is actief op de internationale markt en is gevestigd op de Luchthaven van Antwerpen.

De kracht van Aerodata is te vinden in een hecht team van professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van fotonavigatie, fotogrammetrische beeldverwerking, remote sensing en project management.

Aerodata Surveys maakt deel uit van een internationaal strategisch netwerk, wat haar in staat stelt een nog bredere inzet aan expertise, productie capaciteit en technische uitrusting aan te bieden. Deze samenwerking stelt Aerodata Surveys in staat een scala aan creatieve, betrouwbare en rendabele geo-informatie oplossingen te bieden als antwoord op een groeiende internationale markt, voortgestuwd door snelle ICT-ontwikkelingen.