Image

borgit advies bv

lidnummer 1142

borgit advies bv is het eenmansbedrijf van Bert ten Brinke en is opgericht in 1998. Bert is sinds 1985 werkzaam in de ICT, begonnen als programmeur en hierna zo ongeveer alle carrièrestappen die in de ICT mogelijk waren doorlopen. Van programmeur naar technisch ontwerper, functioneel ontwerper, informatieanalist, business analist, account manager, projectmanager tot directielid van een software bedrijf. De eerste 10 jaar in loondienst en daarna als zelfstandige.

Rode draad in de carrière is altijd geweest de drive om door middel van informatie technologie bedrijven efficiënter te laten werken. In het begin alleen vanuit een technisch perspectief, maar later in zijn carrière om de verbinding te zijn tussen de business en de techniek. Begrijpen wat de drijfveren van het bedrijf zijn, oplossingen en groeipaden voor de knelpunten zoeken en ervoor zorgen dat de techneuten dit kunnen realiseren.

Hierbij wordt altijd gezocht naar een pragmatische invulling in behapbare stappen, zowel voor de organisatie als voor de makers. Door de kennis van de automatisering te koppelen aan een inlevingsvermogen voor de organisatie wordt er een brug geslagen tussen techniek en gebruiker, waardoor de kans op een succesvol project sterk wordt vergroot.

Of het nu als project- of interimmanager is of als account manager in alle gevallen dient de organisatie waarvoor de oplossing wordt gezocht of geïmplementeerd als uitgangspunt genomen. techniek is ondersteunend aan de organisatiedoelen en de mensen zijn vaak de beperkende factor, waar voldoende rekening mee gehouden moet worden.

U kunt borg<>it advies bv inhuren voor project- en interim-management werkzaamheden, waarbij een specialiteit wordt gevormd door het oppakken en vlot trekken van gestrande projecten, eventueel in de vorm van mediation, om er uiteindelijk toch een succes van te maken. Maar ook het aansturen en opnieuw inrichten van een afdeling of organisatie of het uitvoeren van haalbaarheidsstudies behoort tot de competenties.

Door de brede kennis en ervaring kan borgit advies, daar waar het ICT technologie betreft en het snijvlak tussen ICT en business, u helpen bij het oplossen van uw vragen, uitdagingen? en problemen.