Image

DAT.Mobility

www.dat.nl

lidnummer 1048

DAT.Mobility is een nieuw bedrijf dat barst van de ervaring en kennis. In DAT.Mobility is alle ICT expertise binnen de Goudappel Groep op het gebied van big data, modelmethodiek, geografische informatiesystemen en softwareontwikkeling samengebracht. Wij zien de grote kansen die intelligente en geïntegreerde systemen bieden. Kansen om niet alleen beter zicht, maar ook meer grip te krijgen op mobiliteitsgedrag. Bij DAT.Mobility werken slimme ontwikkelaars en mobiliteitsexperts aan slimme applicaties. Wij zijn ondernemers en gaan het avontuur graag aan.
DAT.Mobility ontwikkelt tools, maar biedt ook innovatieve maatwerkoplossingen, advies en trainingen. Alles waarmee uw beleid effectiever wordt en waarmee u uw doelgroep beter van dienst kunt zijn.

DAT.Mobility biedt oplossingen voor professionals bij overheden, semioverheden en bedrijven. Voor verkeersadviseurs, planners, beleidsmakers, vervoerders, wegenbouwers en distributeurs. Maar ook voor marketeers, parkbeheerders of evenementenbureaus binnen en buiten Nederland. Voor iedereen die werkt met mensen in beweging, of zelf in beweging is. Voor u.

Formeel is DAT.Mobility op 1 januari 2014 van start gegaan. Het bedrijf bestaat uit de samenvoeging van Omnitrans International met een aantal ICT-georiënteerde onderdelen van zusterbedrijf Goudappel Coffeng. In totaal werken er binnen DAT.Mobililty ongeveer 40 mensen.
De medewerkers zijn hoog opgeleid en er zijn nauwe banden met opleidingsinstituten als de Technische Universiteit Delft, Universiteit Twente en NHTV. Doorlopend zijn er een zestal afstudeerders en promovendi aan DAT.Mobility verbonden. De inhoudelijke kwaliteit van onze oplossingen en adviezen is gewaarborgd.