Image

Enginear

enginear.nl

lidnummer 1175

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau en helpt bedrijven en overheden bij het maken van duurzame matches. Wij zijn actief in de geo-informatie, de bouw en de civiele techniek. Enginear kent twee soorten dienstverleningen. Enerzijds is Enginear gespecialiseerd in de zoektocht naar jong talent. Enginear streeft altijd naar een goede match, waarbij beide partijen gelukkig zijn met elkaar en langdurig willen samenwerken. Met een scoringspercentage van 94% duurzame match tot resultaat ligt dit ver boven het landelijk gemiddelde. Door een persoonlijk carrière adviesgesprek op locatie doorgronden we ieder jong talent door dieper in te gaan op het curriculum vitae en door een persoonlijke stijl- en drijfverentest af te nemen. Enginear is betrokken bij diverse opleidingen aan technische universiteiten en hogescholen, te denken valt aan: Geographical Information Management and Applications, Geomatics, Geo information Science en Geo Media & Design. 

Anderzijds heeft Enginear de oplossing voor piekdrukte tijdens projecten, ondersteunende werkzaamheden, oftewel werkzaamheden die men liever niet door een vaste medewerker wil laten uitvoeren. Dit door middel van de tweede dienstverlening, de Enginear werkstudent. Deze dienstverlening gaat gepaard met een doorlopende werkstudentenpool van technische (geo) werkstudenten die flexibel 16-40 uur inzetbaar zijn. De technische werkstudent kan worden ingezet bij: het helpen opbouwen van 2D / 3D / BIM producten, inwinningsinformatie verwerken in GIS portalen, het verrichten van allerlei soorten metingen waaronder deformatiemetingen en hoogtemetingen, het bepalen van de locaties van de meetpunten, het maken van tekeningen in (AutoCAD), het uitwerken van de meetgegevens en nog veel meer. Binnen ons netwerk hebben wij een groot aantal technische studenten met geo-data ervaring die graag, naast hun studie, voor enkele dagen per week relevante werkervaring op willen doen. 

Nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen we. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze scherpe tarieven en transparante voorwaarden. Neem dus eens contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden van een lange termijn samenwerking.