Image

GeoExperts

geoexperts.nl

lidnummer 1163

Onder het motto ´DESKUNDIG OP ELKE LOCATIE´ levert GeoExperts alle voorkomende vormen van dienstverlening op gebied van Geo-data, -systemen, -processen en – ICT.

GeoExperts is de bundeling van kenniskracht van Ruimteschepper en Nieuwland Geo. Daarmee is het begin 2019 opgerichte bedrijf jong en toch zeer ervaren met de beschikking over circa 140 Geo-professionals. Opdrachtgevers kunnen bij GeoExperts terecht voor advies, interim, in- of outsource-projecten en detachering. Opleidingen en kennissessies worden aangeboden middels de strategische partnerships met Nieuwland Opleidingen en Ruimteschepper KennisKring. GeoExperts is van alle Geo-markten thuis en brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Als dynamisch kenniscentrum binden en boeien we de eigen medewerkers en zelfstandig professionals enerzijds door een gevarieerd werkaanbod en anderzijds door het organiseren en actief faciliteren van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dit zowel door het opleidingsaanbod als door deelname aan zeer vele kennissessies en special interest teams.

Onze vakmensen hebben samen meer dan 2.100 jaar ervaring in het Geo-domein en kijken ernaar uit hun kennis met onze opdrachtgevers te delen.