Waarom lid worden?

Heb je een bedrijf dat werkzaam is in de geo-sector of werk je bij zo’n bedrijf, dan is een lidmaatschap bij GeoBusiness NL interessant. Onze beleidsadviseur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je er alles over vertellen. Kort samengevat krijg je met een lidmaatschap bij GeoBusiness NL toegang tot een groot netwerk dat invloed uitoefent in de geo-sector. 

GeoBusiness NL is voor de overheid en wetenschap hét aanspreekpunt vanuit het geo-bedrijfsleven. Zo kunnen wij afspraken maken over belangrijke vraagstukken in de sector. Als lid heb je de mogelijkheid om mee te praten over deze vraagstukken en ben je altijd geïnformeerd over de meest relevante ontwikkelingen. Ook heb je toegang tot kennissessies en events. Samen hebben we zo invloed op ontwikkelingen in de geo-sector die belangrijk kunnen zijn voor je bedrijf of positie in de geo-markt. 

Als lid van GeoBusiness NL wordt je bovendien automatisch lid van MKB-Nederland. Zo heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Lidmaatschapsvoorwaarden

Om lid te worden van GeoBusiness NL moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet je organisatie producten en/of diensten aanbieden op het gebied van geografische informatie en een winstdoelstelling hebben. Ook moet je organisatie ingeschreven staan bij de Nederlandse KVK.

Contributie 2021

De contributie voor het lidmaatschap wordt vastgesteld op basis van het aantal medewerkers (fte) in je organisatie (prijzen zijn per jaar en exclusief BTW):

  • Eenmanszaak: €550,-
  • Minder dan 10 medewerkers: €1.750,-
  • 10 of meer medewerkers:  €3.500,- 

Meer weten?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 - 49728491)

Lidmaatschap aanvragen?

Download: het aanmeldingsformulier
Download: de informatiefolder