Image
02 juni 2005

In verband met een nieuwe baan vertrekt de huidige secretaris bij het BGI. Daarom zoekt het BGI een nieuwe secretaris. Zie op deze website voor de vacatureomschrijving.

Het Bedrijvenplatform Geo-Informatie (BGI) behartigt de belangen van het bedrijfsleven in de geo-informatiesector. Het doel hiervan is het vergroten van het marktvolume en het verbeteren van de marktwerking in de geo-informatiesector. Dit door middel van beleidsbeinvloeding, belangenbehartiging, netwerken en informatievoorziening.

Het BGI zoekt per 1 augustus 2005 een nieuwe secretaris voor minimaal 24 uur per week. De secretaris moet in een vrije rol uitvoering geven aan alle activiteiten die voortvloeien uit de missie en het beleid van het platform. Hij/ zij legt verantwoording af aan en werkt samen met het dagelijks bestuur.

De activiteiten omvatten vijf hoofdlijnen:
[table]
-;volgen van ontwikkelingen in de geo-informatiesector en ontwikkelingen op relevante aanverwante beleidsterreinen
-;op deze ontwikkelingen visie en initiatief ontwikkelen;
-;in algemene zin behartigen van belangen van leden;
-;interne en externe netwerken onderhouden en uitbouwen;
-;interne en externe informatie - infrastructuur onderhouden (onder meer via website en nieuwsbrief);
[/table]
De gevraagde competenties zijn:
[table]
-;minimaal vijf jaar werkervaring;
-;WO denk - en werkniveau;
-;kennis van en affiniteit met de geo-informatiesector;
-;begrip van beleidsprocessen
-;analytisch vermogen
-;goede uitdrukkingsvaardigheden in spreken en schrijven.
-;zelfstandigheid en onafhankelijkheid in denken en handelen
-;initiatiefrijk en een all round - attitude
[/table]
Vergoeding bij een dienstverband van 24 uur maximaal €40.000, afhankelijk van werkervaring en profiel. Standplaats: nader overeen te komen, in ieder geval omgeving Randstad of oriëntatie daarop. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Zie voor nadere informatie over doelstellingen en activiteiten van het BGI [url=http://www.bgi-nl.com]de website van BGI[/url].

Uw CV en brief kunt u vóór 22 juni opsturen naar Bedrijvenplatform Geo-Informatie, Watermanweg 44, Postbus 4175, 3006 AD, Rotterdam of reageer [email=Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]door hier te klikken[/email]

Voor nadere toelichting kunt U contact opnemen met Bart Versteegh tel. 010 – 4538555.