foto Christiaan Krouwels

Voorzitter

Ed Nijpels heeft verschillende bestuursfuncties waaronder die van Voorzitter van GeoBusiness Nederland. Sinds 15 augustus 2014 is Ed Nijpels kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Zijn hoofdfunctie is daar voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord voor duurzame groei.

Meer over Ed Nijpels

Vicevoorzitter
Esri Nederland

Mark Herbold is CEO bij de Esri Nederland Groep. Hij studeerde Information Technology aan de Haagse Hogeschool en Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is sinds 1994 in de branche werkzaam.

Meer over Mark Herbold

Penningmeester

Geomaat BV

Jolle Jelle de Vries werkt als algemeen directeur bij Geomaat B.V. Hij studeerde Geodesie in Utrecht en Bedrijfseconomie. Hij is sinds 1997 in de branche werkzaam.

Meer over Jolle Jelle de Vries

Secretaris
Ruimteschepper BV

Douwe Blanksma is initiatiefnemer en mede-eigenaar bij Ruimteschepper BV en vanuit  coo:perations bv actief als Motivator, Activator en Organisator onder het persoonlijke motto: “lol, continuïteit en geld; en wel in die volgorde!”. 

Meer over Douwe Blanksma

Bestuurslid

Royal HaskoningDHV

Gerben Koppelman is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Royal Haskoning DHV en daar verantwoordelijk voor de Digitale Transitie. Daarvoor werkzaam bij Arcadis o.a. als hoofd consultancy en Geo-ICT, hoofd Informatiemanagement en manager Loxia Ontwikkeling. Gerben is sinds 1996, na zijn studie Fysische Geografie in Utrecht, werkzaam in de branche op het vlak van geo-informatie, ICT en BIM. Smart solutions in Infrastructuur, Water, Milieu en Gebouwen lopen als rode draad door zijn werk. Binnen het bestuur richt Gerben zich op de portefeuilles Informatiebeleid, Infrastructuur, Strategie en BIM en 3D.

Meer over Gerben Koppelman

Bestuurslid
FactoGeo

Ron Rozema maakt sinds 1 juli 2013 deel uit van het bestuur van GeoBusiness Nederland. In het dagelijkse leven is Ron Algemeen Directeur bij Facto Geo.

Meer over Ron Rozema

Bestuurslid
Swis

Matthias Snoei is algemeen directeur van SWIS. Hij is SWIS gestart vanuit een fascinatie voor internet en voor hoe internettechnologie onze manier van leven en communiceren verandert.

Meer over Matthias Snoei

Bestuurslid

CGI Nederland

Robert Voûte is als Vice President Consulting verantwoordelijk voor de koers en visie van CGI Nederland op het gebied van geografische informatie, 3D (modelling), plaatsbepaling (binnen en buiten) en operationele beelden (COP’s) met als specifiek aandachtsgebied de sector Transport (spoor, weg en water).

Meer over Robert Voûte

Bestuurlid

Roxit Groep

Rob Steneker is CEO van de Roxit Groep, die bestaat uit Roxit, Crotec, PSMS en Green Valley.

Meer over Rob Steneker