Nieuwe Penningmeester

Geometius BV

Jasper Ambagtsheer werkt als algemeen directeur bij Geometius B.V. 

Meer over Jasper Ambagtsheer
foto Christiaan Krouwels

Voorzitter

Ed Nijpels heeft verschillende bestuursfuncties waaronder die van Voorzitter van GeoBusiness Nederland. Sinds 15 augustus 2014 is Ed Nijpels kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Zijn hoofdfunctie is daar voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord voor duurzame groei.

Meer over Ed Nijpels

Vice-voorzitter
Swis

Matthias Snoei is algemeen directeur van SWIS. Hij is SWIS gestart vanuit een fascinatie voor internet en voor hoe internettechnologie onze manier van leven en communiceren verandert.

Meer over Matthias Snoei

Bestuurslid
Ruimteschepper BV

Douwe Blanksma is initiatiefnemer en mede-eigenaar bij Ruimteschepper BV en vanuit  coo:perations bv actief als Motivator, Activator en Organisator onder het persoonlijke motto: “lol, continuïteit en geld; en wel in die volgorde!”. 

Meer over Douwe Blanksma

Bestuurslid

Royal HaskoningDHV

Gerben Koppelman is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Royal Haskoning DHV en daar verantwoordelijk voor de Digitale Transitie. Daarvoor werkzaam bij Arcadis o.a. als hoofd consultancy en Geo-ICT, hoofd Informatiemanagement en manager Loxia Ontwikkeling.

Meer over Gerben Koppelman

Bestuurslid
FactoGeo

Ron Rozema maakt sinds 1 juli 2013 deel uit van het bestuur van GeoBusiness Nederland. In het dagelijkse leven is Ron Algemeen Directeur bij Facto Geo.

Meer over Ron Rozema

Bestuurslid

CGI Nederland

Robert Voûte is als Vice President Consulting verantwoordelijk voor de koers en visie van CGI Nederland op het gebied van geografische informatie, 3D (modelling), plaatsbepaling (binnen en buiten) en operationele beelden (COP’s) met als specifiek aandachtsgebied de sector Transport (spoor, weg en water).

Meer over Robert Voûte

Bestuurlid

VISMA | Roxit

Rob Steneker is CEO van VISMA | Roxit. VISMA | Roxit wil het werken bij de overheid en haar ketenpartners leuker maken door de informatievoorziening te innoveren en transparanter te maken.

Meer over Rob Steneker

Secretaris

Esri Nederland

Jurgen ten Siethof is sinds 2009 Managing Director van Esri Nederland bv. Hij studeerde geodesie in Delft en bedrijfskunde in Rotterdam en is ruim 25 jaar actief in de geo-informatie branche, waar hij werkzaam was voor ingenieursbureaus en softwareleveranciers. Jurgen is sinds 2020 lid van het bestuur van GeoBusiness Nederland.

Meer over Jurgen ten Siethof