GeoBusiness Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie.

Het bureau van GeoBusiness NL neemt in verband met het Coronavirus alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Voor informatie specifiek voor ondernemers verwijzen wij naar de speciale webpagina met belangrijke links.

GeoBusiness Nederland biedt al ruim 12 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen.

Als lid van GeoBusiness Nederland maakt u deel uit van een geweldig netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie en -technologie. Dit netwerk zorgt ervoor dat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Dit biedt uw bedrijf veel zakelijke kansen, samenwerking op het gebied van innovatie, een krachtige stem op het gebied van belangenbehartiging en toegang tot Nederlandse en internationale bedrijven, overheden, organisaties, beleidsmakers en politici. 

Lid worden

 
Beurzen 2020

GeoBuzz 2020 - GAAT NIET DOOR
De zevende editie van de GeoBuzz, die in november 2020 zou worden georganiseerd in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch, gaat vanwege de impact van de coronamaatregelen niet door. Wij zien jullie weer in november 2021!

Voor meer info klik hier.