GeoBusiness Nederland gaat opnieuw naar de InfraTech!

Het duurt nog wel even maar de voorbereidingen voor de InfraTech 2021 zijn in volle gang. GeoBusiness Nederland zal ook deze editie samen met haar leden het GeoBusiness NL Plein vertegenwoordigen. Onder het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit presenteren wij onderwerpen als inrichting Openbare Ruimte en Geo-informatie & Geo-technologie.

De Infratech 2021 is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrasector en vindt plaats van 12 tot en met 15 januari 2021 in Ahoy in Rotterdam. 

Als lid van GeoBusiness Nederland krijgt u voor € 3.500 excl. BTW exclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het GeoBusiness NL Plein. Er kunnen 10 bedrijven gezamenlijk participeren op dit plein. Op dit moment hebben GeoNext, Geomaat, Merkator, NEO en TopCon al een plek gereserveerd. Daarnaast staan er nog 2 in optie.

Vanuit het GeoBusiness NL Plein wordt een bijdrage geleverd aan het programma, worden presentaties op elkaar afgestemd en wordt er een verbinding gelegd tussen de verschillende pleinen op de beursvloer.

Move forward! Is het centrale thema van de InfraTech 2021. Een wereld die zich razendsnel ontwikkelt, waarbij digitalisering zich onstuimig doorzet en de energietransitie met de dag relevanter wordt vraagt om de kansen en uitdagingen aan te gaan. Samen een stap vooruitzetten, een stempel drukken op de toekomst en het voortouw nemen in het creëren van de wereld van morgen. 

Het plein wordt zowel op de website als in de catalogus als op de beursvloer met bijzondere aandacht benoemd in de communicatie. GeoBusiness Nederland en de deelnemende lidbedrijven krijgen hierdoor veel extra exposure!


Mee doen? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 95 55 87)

Terugblik 2019


De InfraTech 2019 werd bezocht door 22.500 bezoekers, ruim 7% meer dan tijdens de 2017 editie. Het GeoBusiness NL Plein maakte een goed debuut, 13% van de bezoekers gaf aan een bezoek te hebben gebracht aan het Plein. Het Plein was het levende bewijs dat het in de infra ook steeds meer draait om enen en nullen en minder om asfalt en beton alleen.

Niet alleen aannemers, toeleveranciers, kennisinstituten, brancheorganisaties, Rijkwaterstaat, alle twaalf provincies, gemeenten e waterschappen wisten Ahoy te vinden. Uit het bezoek van minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen, haar Duitse collega Hendrik Wüst en staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer bleek ook de grote interesse van uit de politiek.