GeoBusiness Nederland is sinds 1 januari 2018 lid van MKB-Nederland. Dit besluit is genomen tijdens de ALV van 21 november 2017.

Door het lidmaatschap van MKB-Nederland kan de vereniging nog slagvaardiger gaan acteren op een aantal belangrijke beleidsterreinen, zoals de relatie met de overheid (Professionalisering aanbestedende overheid en 'De markt tenzij'); innovatie en zichtbaarheid in Topsectoren; certificering en keurmerken; internationalisering; en onderwijs (arbeidsmarkt).

GeoBusiness Nederland is lid van de volgende commissies / werkgroepen binnen VNO-NCW / MKB-Nederland: Commissie Beroepsonderwijs Nederland (CBON), Commissie Overheidsaanbesteding en Commissie Innovatie. 

Daarnaast is er regelmatig overleg in programmabijeenkomsten over de Omgevingswet en Energietransitie en Klimaat.

De leden van GeoBusiness Nederland hebben ook toegang tot de commissies en werkgroepen die relevant zijn voor de uitvoer van onze lobbyagenda. Dit zal wordt vormgegeven via de Platformen en SIG's van GeoBusiness Nederland.  

Lerden die interesse hebben om GeoBusiness Nederland te vertegenwoordigen binnen MKB-NL in een van de genoemde commissies kunnen hierover contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaatje MKB