VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren samen met NLinBusiness een interessante private handelsmissie onder leiding van Hans de Boer naar Bulgarije en Roemenië. 

Premier Rutte heeft met de premiers van Bulgarije en Roemenië afgesproken dat er een private missie vanuit Nederland naar deze landen zou worden georganiseerd. Wij vonden dit een goed idee en hebben dit opgepakt.

Bulgarije en Roemenië hebben economisch gezien veel te bieden. Deze landen behoren tot de snelst groeiende economieën binnen de Europese Unie (respectievelijk 4% en 7%.) Er liggen kansen in de agrarische sector, dienstverlening en in nearshoring: lokale productie voor de export.  

De overheden vanuit Bulgarije en Roemenië willen de Nederlandse ondernemers, samen met Hans de Boer, op hoog niveau ontvangen. Verder is er veel ruimte voor matchmaking. Tijdens de ondernemersreis zal de delegatie Nederlandse en lokale ondernemers ontmoeten die meer kunnen vertellen over zaken doen in deze landen en zullen er afgestemd op de vragen van de deelnemers afspraken worden gemaakt met diverse relevante bedrijven/partijen. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse ambassades en business councils, zoals Dutch Romanian Network. 

Voor meer informatie:

http://bit.ly/ondernemersreis-bulgarije-roemenië of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.