Image
22 oktober 2019

Vanuit onze achterban krijgen wij verontrustende berichten over de schade die een groot aantal leden van onze vereniging oplopen door de Stikstof en PFAS crisis. 

GeoBusiness Nederland is het eens met het beleid dat er aandacht moet worden besteed aan het verminderen van stikstof. Er zullen grote veranderingen moeten worden doorgevoerd. Het is echter van groot belang dat dit op een gereguleerde en weloverwogen manier plaatsvindt.

Met betrekking tot het stikstof dossier worden er nu maatregelen afgekondigd door de overheid, zonder dat het besef er is welke grote impact dit heeft op het bedrijfsleven. De urgentie is daarom groot!  Als GeoBusiness Nederland schatten wij in dat de schade voor onze achterban kan oplopen tot zo'n € 75 miljoen. Voor onze achterban geldt ook dat PFAS ook een ernstige bedreiging is.

Daarom wordt er in beide dossiers gezamenlijk opgetrokken met MKB-NL en VNO-NCW en de aangesloten branche-organisaties. 

U zult daar de komende tijd bijvoorbeeld op social media en in het nieuws over horen.

Voor vragen, opmerkingen of concrete voorbeelden van schade kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van GeoBusiness Nederland.