Image
07 november 2019

Internationaal zakendoen? GeoBusiness Nederland werkt samen met NLinBusiness; jouw gids voor internationaal zakendoen.
Stel jouw vragen aan de experts van NLinBusiness op de GeoBuzz 20 november 11.45 uur.

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie.

GeoBusiness Nederland is lid van MKB-Nederland. Hierdoor kunnen GeoBusiness Nederland en haar leden gebruikmaken van de diensten van NLinBusiness. 

Ondernemen over de grens, doe jij het al? Het thema ‘internationaal zakendoen’ is erg actueel en wekt bij bedrijven best veel vragen op. GeoBusiness Nederland werkt sinds begin november samen met NLinBusiness en roept leden en partners op gebruik te maken van hun handige (online) diensten. 

NLinBusiness maakt het ondernemers makkelijker om internationaal te groeien. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Ook in Nederland organiseren zij relevante en inspirerende activiteiten die jou als ondernemer verder helpen op weg naar succesvol zakendoen over de grens. Zie voor meer informatie de pagina 'Internationaal' op onze website.

Ontmoet NLinBusiness op de GeoBuzz – 20 november, 11:45-12:30 uur
Op 20 november aanstaande is NLinBusiness aanwezig op de jaarlijkse GeoBuzz in Den Bosch. Tussen 11:45-12:30 uur vertellen Dirk de Bie en Rianne Hensen jou in de sessie ‘Van exportambitie naar écht exporteren – Road to destination’ wat zij voor jou kunnen betekenen.