Image
09 december 2019

De FIG Working Week is de jaarlijkse internationale conferentie voor landmeetkundige- en geo-professionals.

Van 10 tot en met 14 mei 2020 wordt deze conferentie in Nederland georganiseerd door FIG en de Nederlandse partners Kadaster, Geo-Informatie Nederland en het ITC.

De FIG Working Week 2020  is een interessante mix van technische sessies met meer dan 500 presentaties op het gebied van landmeten, inclusief best practices en nieuw onderzoek naar sensortechnologieën en ruimtelijke gegevensverwerking. Naast het congres is er ook een internationale beurs met een kleine 40 exposanten. Er worden ruim 1500 bezoekers verwacht van over de hele wereld.

Samen met een aantal partners, zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Kadaster en Geonovum, willen wij de Nederlandse Geo-sector presenteren op de beursvloer in een ‘Holland Pavillion’. 

In dit Pavillion is er plaats voor een beperkt aantal lidbedrijven van GeoBusiness Nederland.

De kosten voor deelname zijn afhankelijk van het aantal deelnemende bedrijven, maar zal rond de € 4.000 excl. BTW zijn.  Als lid van GeoBusiness Nederland krijgt jouw bedrijf exclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het Holland Pavillion en ontvang je per bedrijf 2 congrespassen.

Meer informatie op de FIG Working Week 2020 website.

Mee doen? Laat het voor 20 januari 2020 weten! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 95 55 87)