Image
13 januari 2020

Young Surveyors Conference Amsterdam

Young professionals en studenten binnen de GIS/Geodesie sector hebben aankomende 9 en 10 mei de mogelijkheid om in contact te treden met het internationale netwerk Young Surveyors. Naast het FIG congres in Amsterdam wordt het Young Surveyors congres georganiseerd. Het 5de Young Surveyors Conference in Amsterdam is een tweedaags evenement dat een omgeving biedt voor Young Surveyors van over de hele wereld om elkaar te ontmoeten en te discussiëren over de problemen die hun toekomst tegemoet komen

Tijdens de 5de Young Surveyors Conference zullen we ons richten op sensortechnologieën en nieuwe ruimtelijke gegevensverwerkingstechnologieën op basis van de zich altijd ontwikkelende en integrerende velden van geodesie en geo-informatie. We zullen wereldwijde problemen met betrekking tot geïntegreerd land- en waterbeheer aanpakken om de effecten van klimaatverandering en stedelijke groei aan te pakken. 

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de FIG Working Week en u bent een jonge GISer/landmeter, wacht dan niet te lang en registreer u vandaag nog! De kosten bedragen €70 voor twee dagen. Voor meer informatie zie deze link.

Dit congres word georganiseerd in samenwerking met Young GeoBusiness Nederland en Young GIN. Voor vragen kunt uw terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.