Image
27 februari 2020

Vanuit de Jong GeoBusiness NL staan er twee activiteiten op de agenda. Deze zijn de Data Analytics Hackaton in samenwerking met Esri en Port of Rotterdam op 1 mei en het vijfde Young Suveryors Conference in Amsterdam op 9 en 10 mei.

Data Analytics Hackathon

Ben je geïnteresseerd in geodata en data analytics? Meld je dan nu aan voor deze hackaton middels dit formulier! Let op er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.  In teams van vier zal in een competitieve setting een echte case van Port of Rotterdam worden uitgewerkt. De hackaton zal plaatsvinden op 1 mei 2020 op het hoofdkantoor van Esri Nederland in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam en zal de gehele dag in beslag nemen (9-17u). Er wordt een gratis lunch verzorgd en fris, koffie en thee en snacks zijn de hele dag beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op met de //Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./">organisator.

Young Surveyors Conference

Wist je dat jij kans maakt op een gratis kaartje voor 5YSC? Het vijfde Young Surveyors Conference in Amsterdam is een tweedaags evenement welke platform biedt aan young surveyors en geo-professionals van over de hele wereld om elkaar te ontmoeten en te discussiëren over de uitdagingen van de toekomst. Wil jij kans maken op een vrijkaartje, stuur dan een korte (max. 250 woorden) motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ons daarin weten waarom je naar 5YSC wilt komen, hoe je het in je verdere loopbaan wilt toepassen en op welke manier jij kan en wilt bijdragen aan het event. Tot slot horen we graag van je welke studie je waar gevolgd hebt. We hopen van je te horen!