Image
09 maart 2021

Vanmiddag dinsdag 9 maart 2021 de Workshop Klimaatadaptatie en Satellietdata begint om 15.00 uur met een digitale inloop vanaf 14.45 uur. De link naar de livestream staat hieronder. Vanuit Space Expo Noordwijk wordt deze workshop, onder leiding van Rob Steneker (GeoBusiness NL en Visma Roxit), live gestreamd met presentaties van Peter Glas (Delta Commissaris), Arnold Wielinga (Adviseur Klimaatadaptatie RHDHV en brancheambassadeur Klimaatadaptatie NLIngenieurs) en Frederiek Sperna Weiland (Klimaathydroloog Deltares). Doe interactief online mee, laat je inspireren, kom met voorstellen en stel via de chat vragen aan de gastsprekers en het online expertpanel.

 

Wanneer:          Dinsdag 9 maart 2021 van 15.00 tot 17.00 uur (digitale inloop 14.45 uur)
Livestream:       https://vimeo.com/event/746929/e84ee9ec8d
Test de livestream:    

  • Sommige organisaties blokkeren programma’s als vimeo of youtube. Controleer dit van tevoren, zodat dit open gezet kan worden of dat er via een ander device (tablet, telefoon of privélaptop) naar de livestream gekeken kan worden
  • Zet het geluid van de computer en van vimeo aan, vimeo is standaard gemute bij het starten van een video.     
  • De link kan al getest worden, door erop te klikken. De titel van het event, aanvangsdatum en -tijd en het logo moeten dan al zichtbaar zijn. Ziet u dit niet dan graag even melden.
  • U kunt de livestream al starten op het moment van instarten aftelklok om 14.45 uur. Doe dit ruimt op tijd zodat u het begint niet mist. Als u de aftelklok ziet lopen, dan heeft u een goede verbinding met de livestream.