Image
25 maart 2021

Sense is in samenwerking met GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland (GIN) gestart met de organisatie van de GeoBuzz 2021. De GeoBuzz is hét jaarlijkse geo-evenement met een onafhankelijk congres en geo-vakbeurs.

Nadat de GeoBuzz in 2020 niet door kon gaan hebben wij er alle vertrouwen in dat op 22 en 23 november 2021 dit jaarlijkse weer kan plaatsvinden in het 1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

 

Op www.Geobuzz.nl staat alle informatie.

GeoBuzz2021 banner02 

Wil je meehelpen met het programma?

Voor het samenstellen van het congresprogramma zoeken wij mensen die mee willen helpen.

Het gaat om een paar digitale bijeenkomsten van 1,5 uur in de periode april-juni 2021.

Voor het congresprogramma willen wij uitgaan van vier thema’s:

1. Klimaatadaptatie en energietransitie

2. Smart Mobility

3. Omgevingswet

4. Digital Twin voor de Fysieke Leefomgeving

Per thema zoeken we maximaal 4 personen die in een werkgroep willen meedenken over het hele programma en meer specifiek over het thema.

Wil je meehelpen?  Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarbij ook aan bij welk thema je wil helpen!

 

Beurs

Ook is het mogelijk om een plaats op de geo-vakbeurs te reserveren.

De GeoBuzz is vooral een netwerkbijeenkomst, waarbij de geo-vakbeurs dé plaats is waar mensen samenkomen.

Een eigen stand op de beursvloer geeft je alle mogelijkheden om je te presentaren tijdens de GeoBuzz. Maak hier gebruik van!

Ook is er de mogelijkheid om als bedrijf een eigen (commerciële) presentatie te geven in één van de streamtheaters. Voor meer informatie zie: www.geobuzz.nl/beurs.