Image
15 november 2021

De situatie rondom Corona en de overheidsmaatregelen vragen om samenkomsten met veel mensen tot een minimum te beperken. Tevens wordt aanbevolen om thuis te werken en alleen als het echt noodzakelijk is op pad te gaan. Door deze maatregelen is het niet mogelijk om GeoBuzz op een manier te organiseren die de organisatie voor ogen heeft: kennis delen, kennis opdoen en kennismaking tussen mensen. Zij zijn dan ook genoodzaakt om GeoBuzz op 22 & 23 november te annuleren. De GeoBuzz wordt verplaatst naar het voorjaar in 2022. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Daarnaast vinden zij het een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het in de hand houden van de Corona-besmettingen en het voorkomen van overbelasting van de zorg. Daar past niet bij dat er veel mensen opgeroepen worden om samen te komen op GeoBuzz.

Helaas, het is niet anders en de realiteit van nu. De organisatie hoopt van harte dat wij in het voorjaar wel weer bij elkaar kunnen komen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van de GeoBuzz (Sense Events), per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 53 29 77 41 of 06 34 73 73 21.