Image
22 augustus 2023

De ROM Utrecht en Earth Valley hebben gevraagd het volgende te delen:

Het belang van data- en geo-informatie is de afgelopen jaren sterk toegenomen en zal blijven toenemen. Mondiale uitdagingen zoals de klimaatcrisis, verstedelijking en het veiligstellen van hulpbronnen kunnen alleen worden aangepakt door gebruik te maken van geospatiale gegevens.

Na een succesvol bezoek aan INTERGEO in Essen vorig jaar bundelen Netherlands Water Partnership, de Nederlandse Ambassade in Berlijn, European Enterprise Network en ROM Utrecht Region nu opnieuw hun krachten, om (internationale) kansen te creëren voor professionals die zich bezig houden met data en geoinformatie. Doel is om zo een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke opgaven. 

Dit jaar is de INTERGEO Conferentie en Expo verhuisd naar Berlijn, Duitsland. Op 9 en 10 oktober vindt een gezamenlijk conferentiebezoek en aanvullend programma plaats in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Berlijn. Reis jij met ons mee? 

Waarom INTERGEO?

 • Krijg nieuwe inzichten in verschillende innovaties binnen de geo-industrie
 • Leg nieuwe contacten en versterk je huidige relaties
 • Ontmoet experts en topmanagers van over de hele wereld
 • Kom in contact met potentiële Duitse en internationale klanten

Programma

Maandag 9 oktober 2023:

 • Ochtend – Bezoek aan Kompetenzzentrum Wasser
  Kompetenzzentrum Wasser (KWB) is het toonaangevende Duitse bureau dat opereert als kennis- en onderzoekscentrum voor toegepaste wetenschap en innovatie. 
 • Middag – Bezoek aan Berlijnse Wasserbetriebe (BWB)
  Berliner Wasserbetriebe (BWB) is het waterbedrijf voor de grotere regio Berlijn en levert drinkwater- en afvalwaterzuiveringsdiensten aan een klantenbestand van 3,7 miljoen Berlijnse inwoners en bedrijven. 
 • Avond – Mogelijkheid om, op eigen kosten, samen te dineren. 

Het programma op maandag is samengesteld door de Nederlandse Ambassade in Berlijn. 

Dinsdag 10 oktober

 • Dagprogramma – Bezoek aan INTERGEO 2023
  We organiseren thematische ‘Conferentiesafari’s’, dit zijn voorgeprogrammeerde bezoeken met verschillende exposanten/stakeholders rond een vooraf gedefinieerd onderwerp (bijv. Kunstmatige Intelligentie, Digital Twins, enz.).
 • Middag - Netwerkreceptie. Locatie bij INTERGEO nader te bepalen

Ga je mee?

Meld je nu aan en ga  mee! Het programma word je aangeboden door de samenwerkende partners.

Niet inbegrepen: entree voor de INTERGEO Conferentie (je kunt zelf kiezen voor een 1, of 3 daags ticket), je reis- en verblijfkosten en BTW.

Meer weten?

Kijk op de website van de ROM Utrecht voor het volledige programma of neem contact op met Caroline Eekhart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.