Image
04 september 2023

GeoFort gaat mee doen aan een tender van NSO en ESERO om voor circa 500.000 euro (excl btw) in twee jaar tijd een aansprekend educatief programma te ontwikkelen. Het thema is ‘Ruimtevaart laten leven in het onderwijs’. Graag willen we vanuit GeoFort de geo-sector betrekken bij het genereren van ideeën om de aarde te monitoren vanuit de ruimte. Daarbij zoeken we thema’s die aansluiten bij de behoeften van docenten, zoals klimaatverandering, energietransitie, watermanagement, biodiversiteit, landbouw en rampenbestrijding.

18 september is de deadline waarop GeoFort een plan moet indienen. Voor nu is onze vraag simpel: welke bedrijven/instellingen willen zich als samenwerkingspartner aanmelden? Samenwerken betekent concreet dat je in 2024 tijd investeert om te brainstormen over aansprekende thema’s tav het monitoren van de planeet aarde en je bereid bent bijpassend beeldmateriaal aan te leveren.

Partijen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Willemijn Simon van Leeuwen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-20614572