Image
24 juni 2010
Op woensdag 9 juni 2010 was voor de eerste maal het exclusieve GeoBusiness OPEN Golf Event op de prachtige baan van het Golfcentrum [b]Op woensdag 9 juni 2010 was voor de eerste maal het exclusieve GeoBusiness OPEN Golf Event, op de prachtige baan van het Golfcentrum ‘de Batouwe' in Zoelen. Het was een gezellige en sportieve dag, die voor alle deelnemers voor herhaling vatbaar is![/b]

Deze eerste editie van de GeoBusiness Open was een initiatief van Gis-magazine en GeoBusiness Nederland. Topcon Sokkia en Vicrea sponsorden dit event. Er waren vijf flights van vier deelnemers. Men speelde volgens het Stableford principe. Minder ervaren deelnemers deden mee aan de clinic. Hoewel het Nederlandse weer zich niet van haar allerbeste kant liet zien, was de sfeer uitstekend. Contacten met nieuwe en oude bekenden werden aangehaald en sommigen gingen een nieuwe relatie aan met de prachtige sport. Eric Rem van Topcon Sokkia was zo enthousiast dat hij na een goedgelukte slag verzuchtte: “nooit gedacht te hebben het golfen zo leuk te vinden!” De aanmoedigingsprijs voor de clinic ging dan ook naar hem.

[b]Afsluiting en prijsuitreiking[/b]
De grote winnaar van de dag was Axel Messing die niet alleen de prijs voor de longest won, maar ook de wedstrijd. De longest werd uiteraard exact opgemeten met apparatuur van Topcon Sokkia. Edwin Dokter van VICREA en Alexander Molhuysen van Arcadis waren respectievelijk tweede en derde. De prijs voor de Neary ging naar Sjaak van Popering van Geodan. Hans Vos van Tablin won de clinic.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner en natuurlijk de prijsuitreiking. Alle deelnemers gingen met een goed gevoel huiswaarts. Kortom een zeer geslaagd golfevenement; we kijken uit naar de volgende editie in 2011!

[b]Volgend jaar weer![/b]
Sponsor Gerard Hagen van Vicrea Solutions BV over de GeoBusiness Open: “Het GeoBusiness Open Golf Event was een fantastisch georganiseerde golfmiddag op de Batouwe. Voor mij is dit evenement hét sportieve platform voor de golfende GIS-er. Weer of geen weer, volgend jaar zijn we er weer! Golfers trek nu al uw agenda voor het volgend jaar!”

[b]Sponsor en winnaar van deze dag, Axel Messing van Topcon Sokkia vormt beker om tot wisselbeker:[/b]
Axel Messing: "Wij waren vanaf de eerste aankondiging al enthousiast over het plan van een GeoBusiness Golftoernooi: op een ontspannen manier de middag doorbrengen met bekende en onbekende branchegenoten. Dat enthousiasme is alleen maar groter geworden na het meedoen aan deze dag. Daarom hebben wij als sponsor ook aangekondigd dit evenement zeker vaker te willen sponsoren. Om GeoBusiness en CMedia daartoe nu alvast een zetje in de rug te geven, zal ik de gewonnen beker omvormen tot een GeoBusiness Golf Event wisselbeker. Dus graag tot volgend jaar met nog veel meer deelnemers!"