Image
02 oktober 2013

Het is bijna zover! De GeoBusiness Benchmark gaat volgende week dinsdag 8 oktober van start!

Het is bijna zover! De GeoBusiness Benchmark gaat volgende week dinsdag 8 oktober van start! Dan ontvangen leden van GeoBusiness Nederland van Totta Research de inloggegevens voor de ‘GeoBusiness Benchmark’.
Met de GeoBusiness Benchmark hebben geo-bedrijven een instrument in handen dat hen kan helpen hun bedrijf in kaart te brengen, te vergelijken met het gemiddelde en andere bedrijven. Tevens is de benchmark een platform voor samenwerking met andere bedrijven in onze sector.

Met de resultaten is GeoBusiness Nederland in staat om de geo-sector in kaart te brengen en de dienstverlening aan haar leden te verbeteren. De benchmark is volledig anoniem! Bedrijfsgegevens zijn op geen enkele manier te herleiden naar de organisatie.

Gebruikers van de benchmark hoeven de de gegevens niet alleen in te voeren. Meerdere collega’s kunnen worden toegevoegd als deelnemer aan het benchmarkplatform via het gebruikersbeheer. Daarmee heeft u een geweldig instrument in handen om uw interne organisatie te stroomlijnen.

Voor eventuele vragen kunt u contact  opnemen met GeoBusiness Nederland via T. 0348 49 36 36 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..