Image
18 december 2013

Het is nu mogelijk om online te benchmarken in het GeoBusiness Benchmark Platform. Ook is het online dashboard en het Rapport op Maat beschikbaar voor de deelnemers die alle vragen hebben beantwoord en de antwoorden ook hebben ingeleverd.

Het is nu mogelijk om online te benchmarken in het GeoBusiness Benchmark Platform. Ook is het online dashboard en het Rapport op Maat beschikbaar voor de deelnemers die alle vragen hebben beantwoord en de antwoorden ook hebben ingeleverd. Het is daardoor mogelijk om voor 2012 alle gegevens van uw bedrijf via deze inzichtelijke rapportage in beeld te brengen.
De vragenlijst voor 2012 blijft openstaan totdat wij beginnen met de nieuwe ronde. Hierdoor kunnen de deelnemers de huidige vragenlijst nog steeds invullen, met als gevolg dat de benchmarkgemiddelden kunnen fluctueren.
Mocht u de vragen nog niet hebben ingevuld, dan nodigen wij u van harte uit dit alsnog te doen door in te loggen via: www.gbnbenchmark.nl.
Hiermee creëert u ook een basis van gegevens van uw bedrijf. Dit maakt het voor u nog gemakkelijk om begin 2014 de vragen te beantwoorden voor 2013.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de contactpagina of helpdesk van het benchmarkplatform: www.gbnbenchmark.nl.