De leden van de Special Interest Group Geofysica & Grondradar (SIG BOGG) hebben op 10 en 11 juli 2018 een gezamenlijke verklaring ondertekend.

Doel van de verklaring is om gezamenlijk vanuit een constructieve en collegiale verstandhouding met de opdrachtgever en andere SIG BOGG leden de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Dit wordt gerealiseerd door het vakgebied geofysica breed te promoten, de inzet van de gekozen geofysische techniek en uitvoering weloverwogen te maken, en integer en transparant te streven naar een continue verbetering van kwaliteit in hun projecten.   

Over de SIG BOGG

De SIG BOGG heeft tot doel om de mogelijkheden van geofysisch onderzoek breed bekend te maken en om kwaliteit van het geofysisch onderzoek continu te verhogen. Kennisoverdracht doet de SIG BOGG door informatie over geofysisch onderzoek te delen met eindgebruikers en onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden van geofysisch onderzoek. De kwaliteit van het onderzoek willen de leden van SIG BOGG verhogen door kennis en kunde (‘best practices’) over geofysisch onderzoek met elkaar te delen.

Lees hier de hele verklaring van de SIG BOGG leden

 

Delta Marking

DeltaMarking

Fugro

Fugro

Heijmans

Heijmans

MapXact

Mapxact

Medusa 

Medusa

Saricon 

Saricon

Terra Carta

Terracarta

 

 

Het SOMA college in Harderwijk start op vrijdag 31 augustus met de BBL opleiding landmeetkunde. De opleiding zal plaatsvinden op 39 vrijdagmiddagen per schooljaar van 12.40 tot 18.00 uur. De detailplanning
wordt aan het begin van de opleiding uitgereikt. Daarnaast wordt er op 3 zaterdagen les gegeven. Deze lesdagen bestaan uit praktijk landmeten, en
gastlessen over innovaties in het vakgebied. Lees meer in bijgevoegde brief van het SOMA college.

Het ledentevredenheidsonderzoek van 2017 heeft veel informatie opgeleverd. Hier hebben wij veel aan en daarom voeren wij dit onderzoek in 2018 opnieuw uit. Met de nieuwe feedback kunnen we onze huidige dienstverlening verder verbeteren. De gegevens van deze enquête zullen worden gebruikt om aanbevelingen te doen voor wijzigingen binnen onze organisatie.

Het invullen van deze enquête kost maar 10 minuten en is alleen bedoel voor leden van GeoBusiness Nederland. In de enquête vragen we naar uw tevredenheid over de dienstverlening van GeoBusiness Nederland. U kunt deelnemen via deze Link naar het Ledentevredenheidsonderzoek 2018. Dit onderzoek is persoonlijk en daarom nodigen wij alle contactpersonen van onze lidbedrijven uit om aan dit onderzoek mee te doen. Het onderzoek is overigens wel anoniem.

Uw bijdrage is voor ons erg belangrijk! Met uw antwoorden, opmerkingen en suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en nieuwe leden aan ons binden.

Fietsen is erg populair!

Ook onder de leden van GeoBusiness Nederland zijn veel enthousiaste racefietsers.
Daarom hebben Jolle Jelle de Vries en Camille van der Harten het idee opgevat om een GBN Cycle Tour te organiseren.

Voordat we dit verder gaan oppakken willen we eerst peilen of hier voldoende belangstelling voor is.

Wij hebben het volgende idee:
Op donderdag 13 september 2018 organiseren wij de eerste GBN Cycle Tour.
Starttijden zijn in de middag.
Startpunt is SV Kampong in Utrecht (in de buurt van Stadion de Galgenwaard) en we rijden een rondje door de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn hier faciliteiten voor omkleden en douchen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de interesse is er een keuze tussen verschillende afstanden: 60, 80 of 100+ km.
We sluiten af met een BBQ.Voorwaarden bij deelname:
- De Cycle Tour is voor racefietsers. Alle persoonlijke veiligheidsmaatregelen (fiets in goede conditie, helm, handschoenen, etc.) dienen in acht te worden genomen.
- Deelname is volledig op eigen risico. GeoBusiness Nederland is op geen enkele wijze aansprakelijk.
- Aan de deelname zijn kosten verbonden voor de organisatie en afsluitende BBQ (€ 25,-). 

Graag horen we of je interesse hebt in de GBN Cycle Tour 2018 via deze link: Interesse in GBN Cycle Tour

Op verzoek van de Dienst Landmeetkunde en Vastgoedregistratie (DLV) van Aruba brengen wij de Openbare Aanbesteding “Levering Nieuwe Fotokaart Aruba en Bijhouding Fotokaart Aruba” onder uw aandacht.

Informatie over deze aanbesteding kunt u vinden op de website van het Arubahuis in Nederland of via deze bijlage.

Over deze aanbesteding kan niet worden gecommuniceerd met GeoBusiness Nederland