Image

Internationaal

GeoBusiness Nederland is partner van NLinBusiness.

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie.

GeoBusiness Nederland is lid van MKB-Nederland. Hierdoor kunnen GeoBusiness Nederland en haar leden gebruikmaken van de diensten van NLinBusiness.

Image

NLinBusiness: de gids voor internationaal zakendoen méér ondernemers, in méér buitenland.  

NLinBusiness  maakt het ondernemers makkelijker om internationaal te groeien. In zorgvuldig geselecteerde  Cities of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners.   

Op de NLinBusiness website vind je praktische en inspirerende informatie over internationaal zakendoen. Van marktrapporten, tot tips voor het beste hotel in jouw stad. Op evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen.  

Meer weten? Lees: Krachtenbundeling met NLinBusiness

Of kijk op de NLinBusiness website, volg ze op social media (LinkedIN en Twitter) en schrijf je in voor hun maandelijkse nieuwsbrief.