Image

Het netwerk

Het lidmaatschap van GeoBusiness NL geeft je toegang tot een netwerk van bedrijven dat werkzaam is in de geo-sector in Nederland. De vereniging telt ruim 85 leden met ongeveer 5000 werknemers en vertegenwoordigt daarmee ruim 50% van de bedrijven in de sector. Dit zijn onder meer: ingenieursbureaus, adviesbureaus, landmeetkundige bureaus, data(dienst)leveranciers, systeembouwers, webbouwers, milieuadviesbureaus en softwareleveranciers.

Binnen dit netwerk worden kennis en ervaringen uitgewisseld. Dit doen we via bijeenkomsten en via Basecamp; ons online platform.

Als vereniging delen we proactief informatie met onze leden over relevante beleidsontwikkelingen en ontwikkelingen in de markt. Omdat GeoBusiness NL voor de overheid en wetenschap hét aanspreekpunt is vanuit het geo-bedrijfsleven, hebben we invloed op het bepalen van het beleid en de wetgeving. Met andere woorden: we geven onze leden een ingang bij beleidsmakers en politici die hiermee invloed kunnen uitoefenen op nationale en internationale beleidsafspraken.

Leden van GeoBusiness NL kunnen een actieve bijdrage leveren door deel te nemen aan een van de thematische werkgroepen: het Innovatie Lab, een van de Platformen of de Special Interest Groups (SIG’s).

GeoBusiness NL is lid van MKB-Nederland. Als lid van GeoBusiness NL ben je automatisch lid van MKB-Nederland.