Image

Conxillium

conxillium.com

Lidnummer 1170

Conxillium bestaat uit een aantal bedrijven in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid. Ook in België, Duitsland, Aruba en Curaçao bedient Conxillium steeds meer overheidsklanten. Conxillium focust op de domeinen Publieks-/Burgerzaken en Openbare Ruimte.

Reporting

Binnen het domein Openbare ruimte helpt BeheerVisie gemeenten, waterschappen, groenbeheerders en andere organisaties om de openbare ruimte goed te beheren en zo de dienstverlening aan de burger te verbeteren. BeheerVisie is marktleider op het gebied van efficiënt meldingenmanagement.

Managing

Een goed beheer van de openbare ruimte begint met inzicht. Inzicht begint met data. En slim data verzamelen, beheren en analyseren, begint met GeoVisia, de software van DataQuint.

Als marktleider in GIS-oplossingen voor de buitenruimte hebben we een groot portfolio aan slimme oplossingen die gemeenten, aannemers, advies- en ingenieursbureaus in staat stellen om objecten te registreren en gecontroleerd te beheren.

Connecting

De fysieke wereld om ons heen bestaat uit vele objecten, installaties, apparaten, percelen, gebouwen en andere infrastructuur. Met de geavanceerde software van I-Real verbinden wij alle onderdelen met elkaar, ongeacht plaats, type, merk of leverancier. De monitoring- en besturingssystemen leveren real-time informatie, waarmee de beheerder voortdurend in staat is de meest efficiënte beslissingen te nemen en deze automatisch door te voeren.